Okategoriserade

Somrig bokklubb

Vilken kväll vi fick igår hemma hos Sara när bokklubben träffades. En riktig sommarkväll med middag ute, solglasögon på bordet, filtar som åkte fram när ingen ville gå in och slutligen tända ljus vid soffan inomhus. Så ljuvligt!

Maten var, som alltid vid dessa tillfällen, utsökt. Så himla gott allting! Tack Sara! Och dukningen var ju så otroligt fin och somrig. Precis min typ av sommar. I min mörkblå top och randiga kjol matchade jag nog utmärkt tror jag.

Sara hade dessutom lagt små kort vid varje plats och det var ju inget jag tänkte på när jag satte mig. Eller rättare sagt, jag såg ju att de låg där men jag läste inte och jag valde definitivt inte plats utifrån kort. Men här är mitt kort. Ett litet tecken från ovan? Eller snarare från en vän <3 Så ofta som jag har valt detta citat, inte minst här på bloggen. Så fint! Korten kommer från Sporrong form för den som vill köpa likadana.

Tillslut fick jag ändå vända hemåt, jag hade inte med mig min sidekick igår utan var ute på vift helt själv. Lillan hade vaknat hemma och kört rätt hårt med sin pappa och vi tyckte båda två att det räckte. Fick då se den här vackra himlen, en hint om det som skulle komma för jäklar vilket åskoväder vi fick här i natt. Så välbehövligt för plantorna ute, det bara sprakar i landen av växtkraft idag.

Tack världens bästa vänner i världens bästa bokklubb för ännu en top-notch-kväll! Och nu steppar vi upp, TVÅ böcker över sommaren. Så härligt!

Boken då? Jo men den var ganska…blek. Vi läste Falska vänner av Jane Harper. Baksidan lovade mer än innehållet så kan vi väl säga. Mer spännande än på baksidan blir det inte i hela boken. Tyvärr. Så låga betyg för den. Tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.