Okategoriserade

Summary v. 2

Vilken vecka, eller kanske vilka två veckor det har varit. Att säga upp sig utan att ha en ny tjänst som väntar är inget jag har gjort tidigare, och på bara en dryg vecka var allt överlämnat, inlämnat, avslutat och nedpackat. I fredags gick jag hem. Och känslan av att gå vidare har nog aldrig varit större.

Och vet ni, jag är inte ledsen eller sorgsen över att det blivit som det blivit. Jag är verkligen inte bitter, det är väl egentligen bara skönt att konstatera att så här kan det bli. Det behöver inte bli så mycket mer drama än så. Att det dessutom innebär mer tid med Superhjälten som så frikostigt delar ut långa, blöta pussar till sin mamma när hon kommer hem från jobbet, det är en ynnest. Det är kärlek.

IMG_4367

Dessutom finns det så mycket positiva vibbar kring både Kommunikation by Berg och andra framtida utmaningar och roliga uppdrag att jag faktiskt har en skön ”det löser sig”-känsla i magen. Tänk va? Att kontrollfreaket Sarah skulle kunna känna och tänka så, det trodde jag a l d r i g. Lite personlig utveckling också med andra ord. En får tacka!

IMG_4362 IMG_4363 IMG_4364 IMG_4366 IMG_4380

Det var en fantastiskt vacker dag i fredags med all rimfrost så efter en snabb lunch hemma tog jag med mig Alice ut på en promenad iklädd vinterns bästa kläder, skidbyxorna, och det var så skönt. Varm och go, kameran på axeln, alldeles vitt, vackert och stilla.

Bilder: Sarah Berg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.