Okategoriserade

Summary v. 51

Nu ska jag svära igen. Herrejävlar vad en vecka går fort. Måndag, Söndag. Bara så där, helt utan att skämmas tydligen. Men sant är det icke desto mindre, en vecka har passerat och det är därmed redan dags för en ny Summary. Here we go.

Förändringarnas tid är här

Vecka 51 blev veckan då min chef sa upp sig. Jag hade det på känn, ni vet på ett sådant där märkligt sätt när man bara ”vet” något. Just den här gången känns det inte så roligt att ha rätt dock, jag gillar v e r k l i g e n AnnaCarin och vårt samarbete har varit klockrent. Vi är väldigt lika och tänker likadant kring det mesta vilket ju gör arbetet så där smidigt som man vill att det ska vara. Att gå till jobbet har varit en fröjd. Men jag förstår henne till 110% och den stundande flytten för hela familjen kommer att bli toppen. Så nu hoppas jag istället på en vettig ersättare. Något att önska sig av tomten kanske?

Hallrenoveringen

Nu närmar den sig med stormsteg, faktiskt så fort att det är hög tid att bestämma och beställa hem klinker till golvet så att hantverkarna har något att jobba med när de kommer. Det ska ju också rivas, rivas, rivas innan dess så efter helgerna har vi lite att ta tag i. Men först alltså, bestämma klinker. Och försöka få ihop design och plånbok. En viss ekvation det där. Hm.

Att veta

Jag tillhör dem som gillar att veta. Som tycker det är bättre att ha full koll på läget, oavsett bra eller dåligt, hellre än att famla i blindo. Som jag skrev i förra veckans Summary har jag en klump i magen över den stundande Förisinskolningen och det faktum att vår lilla Superhjälte ska ”lämnas bort”. Men så pratade vi igenom upplägget en kväll, tittade på tider och dagar och nu tror jag att vi har hittat ett upplägg som ändå känns ok. Skönt.

Musik

Jag har hittat tillbaka till musiken igen. För någon vecka sedan fick jag en länk från Spotify med mina mest spelade låtar under 2015. Samtliga är från den senaste månaden. Herregud vad gjorde du innan dess? tänker du nu. Det sorgliga svaret på detta är tittade på Babblarna på YouTube. Det har sedan den 30/1 inte funnits mycket musik för mig själv, för vuxna, i mitt liv. Men sedan jag började jobba igen har jag hittat tillbaka till musiken och jag älskar det. Något jag älskar ännu mer är att lyssna på musik hemma, med Superhjälten i famnen och dansa tills han skrattar. Underbart!

Nu tar vi kväll här hemma, med Solsidan, glögg och nymålade naglar. Redo för ett par sista dagar på jobbet innan det blir jul på riktigt. Men visst känns det som att julen började nu i helgen? Många är lediga måndag – onsdag och även om jag ska jobba så är julstämningen nu på topp och det tänker jag njuta av för fulla muggar. I morgon blir det jultröja till jobbet, jajamän!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.