Okategoriserade

Tack och godnatt

Efter en dag som blev precis som vi önskade och ville har inte kvällen levererat precis på samma sätt. Alex åkte iväg på sommarfest med sitt jobb någon timme efter att gästerna lämnat oss och jag var själv med barnen ytterligare någon timme fram till nattning. Som jag såg fram emot lite tid för mig själv i lugn och ro efter nattningen.

Elliot sa bestämt att ”jag är inte trött, jag tänker hålla mig vaken” Som tur är tänkte och kände hans kropp annorlunda för han somnade på nolltid. Lillan däremot höll låda i tre timmar till. Hon som vanligtvis är så trött att hon är på väg att somna i gröten på kvällarna. Som alltid somnar som Skalman med en sovklocka runt 18:00. Ikväll fick hon sin rutin störd av att jag läste godnattsaga för Elliot samtidigt som hon fick sin välling. Då var det kört. Hon blev plötsligt superpigg.

Jag var däremot så trött att jag höll på att trilla ihop på köksgolvet. Ni vet sådär trött så att det faktiskt gör fysiskt ont i kroppen. På den nivån. Och då ville dagens huvudperson göra det mesta av den här dagen, maxa den rejält och vara vaken i tre extra timmar. Det är bra tur att hon är söt ongen 😉

Men men, nu sover hon förhoppningsvis och det tänker jag också göra snart. Det där kaffet i lugn och ro som jag hade tänkt mig tror jag att jag sparar tills i morgon. Bilder från vår fina dag och Juliettes namngivning kommer i morgon, jag lovar!

Nu går jag och lägger mig, säger tack och godnatt till en maxad dag fylld av kärlek till våra fina barn och så tar jag nya tag i morgon.

Kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.