Okategoriserade

Trädgårdsgymmet

Jag må besöka ett gym mer sällan än en stubbe gör burpees men jag har, i alla fall just nu, löst tillfälligt gymkort i det mest lokala gymmet av dem alla. Vår trädgård.

Varje dag i förra veckan har jag kavlat upp ärmarna och huggit i med allt från att gräva upp nya land, rensa ogräs, plantera ut dahlior och andra småplantor, rensat mer ogräs, jordförbättrat, kört otaliga vändor med skottkärran till komposten och sått i gräs. Det har hänt otroligt mycket i trädgården och nu är jag nästan löjligt pepp varje morgon på att få gå ut och se hur mina små plantor mår och hur de har klarat natten. So far so good!
Jag vågar inte jinxa så jag ska inte säga allt för mycket men det känns som att jag lyckades träffa rätt tid att plantera ut den här gången. Det har blivit betydligt varmare, följt av en hel del regnande de senaste dagarna. Mina små plantor växer så det sprakar.

Att man sedan tar 18 000 steg på en dag utan att blinka när man får hålla på med roligheter i trädgården det får ses som en bonus. Träningsvärken likaså.

Hörrni, ibland får man känna sig lite nöjd va?

Bild på lillan som sovit gott i sin vagn under äppelblom samtidigt som jag pysslat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.