Okategoriserade

Vad jag önskar mer av 2018 som jag saknat 2017

Efter ett år som 2017 kan det nästan kännas otacksamt att be om mer. Faktiskt. Vad mer kan jag begära av livet än den kärlek som 2017 har inneburit? Det går ju faktiskt inte, det blir bara ytligt. Men visst, ytligt kan ju kanske vara kul så här kommer en ytterst ytlig önskan om saker jag önskar mig av 2018 som jag saknat 2017. Here we go, håll i hatten…

…fler perfekta skiddagar! Vi hade lyxen att åka till Österrike med familjen i Februari men lilleman var sjuk och det blev kanske inte fullt så många skiddagar och perfekta carvingsvängar som jag önskat. Jag håller tummarna för bättre lycka 2018.

…yoga. Jag har kommit igång jättebra med min yoga nu och vill verkligen hålla i det hela året 2018. Namaste!

…dater med min man. Vi är för dåliga på det där, att komma iväg och göra saker bara vi två. Bara gå ut och äta. En bio. Högst sannolikt är det bådas ansvar men jag känner ändå att jag, framför allt, kan bli bättre på det här så note to self: shape up!

…vågar man be om en renovering? Under 2017 låg fokus helt och hållet på bröllopet, nu vore det kul att prioritera om. Är det månne dags för det där köket nu?

…podcasts. Jag ligger så hjälplöst efter alla de poddar jag vill lyssna på men inte hinner. Det hade varit kul att hitta den tiden, eller vanan, 2018.

Ja men jag sa ju det, ytligt som sagt, men ganska roligt, tänk om 2018 skulle föra med sig allt det här, så himla härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.