Okategoriserade

Vårnyheter från Lagerhaus

Surfade in hos Lagerhaus i veckan och hittade flera nya, och nygamla favoriter, i sortimentet. Vårnyheterna har trillat in och jag som vanligtvis tycker att det är l i t e synd att Lagerhaus i stan bytte lokal (de har hamnat helt ”fel” för mig, i en del av stan jag så gott som aldrig besöker) tycker nu att det är väldigt mycket mer synd.

För.

Här finns en väldig fin vattenkanna som definitivt skulle hitta sin plats här hemma. Min elefantplastiga-dito med snurrande ögon är allt annat än rolig att plocka fram. Här finns också väldigt fina muggar, både släta att dekorera själva (nej, jag har inte släppt den här tanken ännu) eller mer naturligt ojämna och alldeles jättefina som de är.
Även det låga glaset är fint, ett trevligt vardagsglas på alla sätt och vis. Och den lilla guldsasken med rosa insida, tillsammans med minivasen i rosa skulle trivas finfint här hemma. Någonstans. Oklart exakt vart men fina är de!

Tvättpåsen skulle inte bara vara fin på övervåningen, den skulle definitivt fylla ett behov. Med boende i två plan och tvättstuga på nedervåningen tycker jag att tvätten här hemma har en förmåga att hamna lite varstans i väntan på vidare transport ner. Hrm.

Och det ljusblåa blockljuset hade varit fint att duka med på lillemans 2-årskalas om några veckor och kanske är det fler än vi som har som nyårsmål att planera veckans måltider lite bättre, det här var ju en fiffig uppfinning för det ändamålet. Liksom självbevattningsbubblan, perfekt för oss som snart ska på semester.

Flera magnetlister för posters kan jag absolut tänka mig, tycker de är jättefina! Och glasaskar till oklart men smått innehåll, kan man egentligen ha för många??

Bilder: Lagerhaus.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.