Okategoriserade,  Sarah tipsar

Våroutfit till Elliot

Visst börjar man tänka nu, på livet efter snön? Det finns fortfarande väldigt mycket snö kvar, det är jag medveten om, men jag tycker också att det brukar gå förvånansvärt fort när snösmältningen väl kommer igång. Ett par soliga dagar, kanske någon regnskur, sen brukar det vara borta så pass att man kan gå och röra sig i icke-snöland.

Vilket också gör att jag börjar se ett liv efter den oändliga overallen. Lika praktisk som den är lika trött är jag på att knö på den på Föris vareviga eftermiddag när vi ska hem. Nu längtar jag, och Elliot tror jag, efter det smidiga överdragsstället som både är lättare att dra på och av och betydligt smidigare att tvätta när så behövs. Förra säsongen hade han detta ställ från Intersport och det var riktigt, riktigt bra. Det blir nog ett nytt sådant, kanske i en ny färg? Hans ställ sedan hösten är precis på gränsen för litet så vi tittar på ett nytt och till det Gore-tex skor som står emot lek och bus på Föris. Dessa Timberland-skor har han redan och de är, tack och lov, fortfarande lagom.

Men så behövs ju också den något snyggare jackan och skorna för de utflykter där man vill vara lite finare och inte nödvändigtvis enbart praktisk. I vår får Elliot en bomber och ett par snygga sneakers. Stora, snygga, lilla killen! Till det hade det ju varit väldigt snyggt med en tunnare tubscarf och en gul mössa, vi får väl se om jag hittar den rätta gula mössan. Tips mottages tacksamt!

Bilder från Intersport, Lindex och Polarn O. Pyret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.