Okategoriserade

Veckans krönika hos Ditt barn och du

Precis i samma veva som vi fick veta att vi väntade barn stod vi också inför en flytt från Göteborg till Kalmar och köpte då också vårt älskade hus. Redan under visningen, och den efterföljande renoveringen, stod det klart vilket rum som skulle bli lillemans och tankarna på inredningen löpte som en röd tråd genom hela renoveringen och graviditeten.

Men.

Egentligen är ju inte den där första inredningen så jättespännande. Det var supergulligt och jättefint, absolut, men det var ju inte ett rum där Elliot spenderade särskilt mycket tid. Det var inte hans rum på det sättet att han använde det för lek och bus.

Nu däremot är det tvärtom v e r k l i g e n hans rum. Jag kan inreda och fixa bäst jag vill för att skapa ett snyggt rum. I slutet av dagen ser det ändå ut som om en orkan av leksaker dragit fram genom det. Precis som det ska vara med andra ord. Och hur har jag då egentligen tänkt för att skapa ett rum som inbjuder till lek och bus? Jo, tankar om inredningen, i dess nuvarande form, har jag idag fått äran att dela med mig av hos Ditt barn och Du. Kika in där och läs min första gästkrönika i ämnet hos Paulina. Veckans krönika hittar ni alltså hos Ditt barn och Du!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.