Inspiration,  Kosta Boda,  Okategoriserade,  Orrefors,  Orrefors Kosta Boda,  Vit inredning

Vila på rutinen?

Formex-Spring-2014-008 Formex-Spring-2014-014

Luta sig tillbaka? Känna sig trygg och veta att det alltid blir bra? Lita till sin egen förmåga? Nja… inte undertecknad. Årets Formex Day Dream är den tredje Formexmontern jag gör för Orrefors Kosta Boda. Ambiente i Februari blir den andra mässan i Frankfurt och den tredje stora internationella mässan totalt. Men jag kan inte slappna av.

Kvällen innan mässan öppnar slappnar jag av. Då vet jag. Då har skisser, visioner och tankar blivit verkliga och i högsta grad synbara. Då har alla gupp på vägen klarats av, för det kommer alltid sådana, och man har löst alla problem. Då är det läge att slappna av och njuta en stund när montern är sådär fin, som den aldrig blir mer när kunder, säljare och besökare invaderar den och börjar arbeta i den. Så som det är tänkt. Som det ska vara.

Men nu, nu är det fortfarande fullt fokus. Alla sinnen skärpta. Listor, anteckningar, kamera, foton, följesedlar, vinklar, logotyper och varumärken. Allt måste bli rätt. Allt ska vara perfekt. Jag är en perfektionist. Det är dåligt ibland. Oftast är det bra. Nu känns det tryggt.

Foton: Sarah Andersson (från i söndags då arbetet började, tack och lov inte så det ser ut nu)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.