Om mig

Life by Sarah – en blogg om livet och allt som är härligt med det. Och ibland kanske lite svårt. Och ljuvligt. Och allt däremellan. Året om. Ibland varje dag, ibland mer sällan men alltid ärligt. 

Jag som skriver heter Sarah Berg och jag har bloggat sedan 2007. Tyvärr (?) finns inte alla mina tidigare bloggar kvar men arkivet här på Life by Sarah sträcker sig ända bak till 2011 (!).
Bloggen har i olika utsträckning varit ett jobb och en hobby genom åren, för närvarande gör jag nästan inga samarbeten men jag gör väldigt mycket annat. 

Jag brinner för mycket som är kreativt, jag har en never ending crush på mina Tombow-pennor och sitter flera timmar i veckan med min Bullet Journal och diverse skisser, handlettering, illustrationer och beställningar.  

Vill du jobba med mig? Droppa något i min inbox på [email protected] om vad du planerar eller önskar. Placeringskort, bröllopsinbjudningar, kuvert, illustrationer eller något helt annat. Det blir kul!

Mitt hjärta slår för min familj, mina barn Elliot och Juliette och min man. Jag älskar att vi bor fem minuter från skogen men ändå ”nära allt”. Jag samlar kraft på stranden i Byerum och bergen i Hinterglemm. Jag är en känslomänniska ut i fingerspetsarna, en duktig flicka, en over achiver, och en ja-sägare. Inte alltid en bra kombo. Jag gör mitt bästa <3

Tusen och åter tusen tack till er som har läst den här bloggen under alla år, som lämnat kommentarer och klickat på hjärtan. Ni är en stor del av Life by Sarah, utan er ingen blogg. Ni inspirerar mig, tack! <3

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.