Sarah tipsar

10 bloggar jag gillar

Tänkte att jag skulle börja veckan med att sprida lite bloggkärlek, låter inte det som en härlig start? Helt enkelt 10 bloggar jag gillar och alltid stannar till lite extra vid i feedly-flödet. Är ni beredda på att bli inspirerade? Here we go!

Julia K – en härlig mix av inredning, den lilla gårdsbutiken, bebisen i magen och familjen på utsidan. Snart fyrabarnsmamma, kanske den coolaste jag har sett!

Strenghielm – massor av inredning och vackra bilder som inspirerar på många olika sätt.

By Emma – såklart! ”Min” Göteborgs-Emma som nu alldeles snart blir mamma till en liten prinsessa, som flyttade till hus för något år sedan och som sedan dess har inrett, renoverat och piffat i väntan på underverket.

Johanna Bradford – återigen inredning, inredning, inredning. Men också baby-Bradford och en massa Göteborgs-feeling.

Ryttarmode – en given favorit på min lista. Min bästa vän, hennes dagar vill jag ju läsa allt om eftersom jag nu, när vi båda jobbar och inte är föräldralediga tillsammans, inte alltid är lika uppdaterad längre <3

Mattias Hargin – ganska självklart egentligen för en skidnörd som mig själv. Här ges vi inblick i livet bakom världscupcirkusen. Dessutom är Mattias en väldigt duktig fotograf vilket gör att bilderna från hans vardag i världens vackraste miljö är smashing!

Sara Woodrow – ingen direkt nyhet, jag har skrivit om Sara många gånger innan och ni har nog förstått vid det här laget att jag har en crush på hennes design och konst.

Little Miss Fix It – en av bloggkollegorna i staden vars bloggnamn är så jäkla bra och träffsäkert. Sara g ö r verkligen och det inspirerar mig. Dessutom bor hon i en hundraåring som har vissa, hrm, likheter med vår gamla Disponent 😉

Sassa Asli – vackra bilder, goda recept, peppande träningsinlägg och ett liv som innehåller många upplevelser. Helt enkelt fullpackat med inspiration!

Bonjour Vintage – min vän och andra bloggkollega i staden, Madde, är också given på listan. Maddes företagande inspirerar mig jättemycket, liksom hennes driv och bakande. Och nu har de dessutom hittat drömhuset en bit utanför stan. Sååå fint!

Anna Storm – mode, resor och träning. Att Anna dessutom är chefredaktör för ett av landets största bröllopsmagasin och det därmed blir en hel del bröllopsfokus gör ju inte saken sämre just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.