Sarah tipsar

10 torsdagstips

Torsdag och nästan helg. Har skrivit om det innan, jag får fredagsfeeling redan på torsdagskvällen. Väldigt praktiskt. Men innan jag får alldeles för mycket feeling, eftersom vi nu snart är på väg på den där s e m e s t e r n (jo faktiskt, efter en major crisis igår kväll är det nu faktiskt så), tänkte jag dela med mig av ett par snabba torsdagstips!
1.
Det här avsnittet av podden Säker Stil. Den enda trendspaning inför våren du behöver. Perfekt!
2.
Pinterest. Har du inte redan testat, ge det en chans, du kommer att fastna. Pinnar mest just nu? Yogainspiration!
3.
Det här receptet på släta kardemummabullar till semlorna. Mumma! Ett tips till tipset, skippa mjölet helt när du bakar ut bullarna, funkar fint och blir absolut godast så.
4.
Varmt citronvatten som start på dagen. Hur bra som helst. Ge det en chans! För halsen, för kroppen, för välbefinnandet. Har gjort det i ett par dagar bara nu och min ömma hals (stackars den som jag har hostat i flera månader) är redan bättre.
5.
YOGA with Adriene. Ja ni får ursäkta, jag är hooked. Men det är verkligen ett tips. Så skönt att bara koppla av och lyssna inåt och på Adrienes behagliga röst.
6.
Den här låten. Får inte nog. Någonsin. Repeat, repeat, repeat.
7.
Ta fram era övervintrade pelargoner. Mina fick flytta ut ur garderoben (bokstavligt talat) för någon vecka sedan. Jag tog sticklingar på dem och har sedan låtit dem stå någorlunda varmt, väldigt ljust och vattnat ganska generöst. Nu börjar det spira!
8.
Parfymen Mon Paris från YSL. Den enda parfym jag behöver. Underbar!
9.
Träningsglädjes blogg. Love it!
10.
Stäm av dina mål, du kommer kanske ihåg dem, kanske har de fallit i glömska. En snabb check av vad du ville i början av året och du är snabbt på rätt spår igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.