Sarah tipsar

18hr mascara

För några veckor sedan behövde jag en ny mascara och bestämde mig för att testa LCC’s 18hr mascara. Nu har jag hunnit använda den ett tag och tänkte dela med mig av mina tankar om produkten.

För det första, den här mascaran har en stor borste. En enormt stor borste. Det tog ett tag för mig att vänja mig vid den, samtidigt som jag aldrig tycker att en mascara är så där superduperbra de första dagarna efter att man har öppnat den. Jag vet inte om det beror på mängden mascara i förpackningen men så är det i alla fall.

Men.

Efter någon vecka eller så började jag bli vän med borsten och ungefär då blev också själva mascaran så där grymt bra som jag hade trott att den skulle vara. För det är den verkligen! Och den sitter. Det enda önskemål jag nu möjligtvis kan ha är att LCC tar fram en flytande eyeliner som också sitter i 18 timmar. För nu är det den som gör att jag ser ut som en tvättbjörn framåt kvällen. Mascaran är toppen. Borsten drar ner betyget något men 4/5 tycker jag absolut att den är värd. Kanske till och med 4,5/5. En riktigt bra mascara helt enkelt.

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.