Sarah tipsar

Alla dessa böcker

Jag har väldigt många böcker i huvudet just nu. Lyckligtvis. Jag älskar ju böcker! Jag läste ut bokklubbsboken ”Näktergalen” för länge sedan. F A N T A S T I S K bok! Läs den. Sen fick jag äran att läsa två barnböcker där jag eventuellt ska få göra illustrationerna. Wow! Det är så stort att jag nyper mig i armen.

Och mitt i allt damp det ner två läsex i brevlådan, Nice girls don’t get the corner office har jag inte hunnit börja med ännu men Anna Winborgs Lycka och livsstilslögner på landet har jag däremot slukat med god aptit. Anna skriver dråpligt och otroligt träffande om vår tid. Som småbarnsmamma känner jag igen mig lite extra och att den utspelar sig delvis i Kalmar gör ju inte saken sämre.

Jag träffade Anna under Maddes boksläpp förra hösten och eftersom vi båda skulle gifta oss den här sommaren kan man väl lugnt säga att vi klickade. Nu är vi båda nygifta, boken Anna pratade om då är släppt och att få läsa just den var lite extra hedersamt och kul och den gjorde mig verkligen inte besviken. Köp den, läs den!

Bild: Pressbild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.