Sarah tipsar

Barncykel från bikester.se

Reklaminlägg i samarbete med bikester.se

I slutet av förra veckan fick vi hem ett mycket speciellt paket. Ett sådant man har längtat lite extra efter och som man inte kunde öppna utan att samtidigt hoppa lite jämfota. Det var inget mindre än Elliots nya cykel. Eller kanske till och med första cykel. Han har en balanscykel/springcykel sedan innan men det här är ju en storpojkscykel. Med stödhjul. Och handbroms. Och de coolaste handtagen han någonsin sett.

Vi hittade den hos bikester.se och valde efter noga övervägande den här modellen. När det är första cykeln tycker jag att det är lite klurigt med rätt storlek osv. men den blev så himla bra. Och vi är positivt överraskade av hela leveransen. Snabbt, smidigt och en riktigt robust och fin cykel. Sådana där småsaker som man gillar men som inte alltid är en självklarhet. Att instruktionerna är tydliga, att verktygen som följer med i paketet är rejäla. Och kanske allra bäst, att den skickades samma dag som jag la ordern.

Vi är kort sagt superdupernöjda (lillemans ord, allt är superduper här hemma) och vill du också hitta din nya cykel, herr-, dam- eller barncykel, gör du det garanterat hos bikester.se.

Bilder: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.