Sarah tipsar,  Träning & Hälsa

Bland det bästa jag har gjort

Att starta en bokklubb alltså. Varför gjorde jag inte det tidigare? Hm… Men bättre sent än aldrig och igår var det alltså dags igen, för träff, god mat, en massa prat, skratt och bokinspiration och såklart även en ny bok och diskussioner kring den tidigare (Kate Morton, Den glömda trädgården, LÄS DEN!)

bokklubb3

Vi har hunnit igenom ett par böcker tillsammans nu och har tagit för vana att betygsätta dem internt i gruppen. Är det något som skulle intressera er? Vilka böcker vi läser och vad de får för betyg? Säg till så kanske det får bli ett blogginlägg om det också framöver.

bokklubb6

Men bokklubben alltså, den ger mig tonvis av energi varje gång och en utmärkt anledning att fortsätta läsa även när det inte är semester eller långhelger för jag har alltid varit lite av en periodare tidigare.

Så tack för igår tjejer, kan inte bärga mig innan jag får sätta tänderna i nästa bok!

Foto: Sarah Berg

2 kommentarer

 • Ida

  Hej Sarah!
  Jag är också en Kalmartjej som har gått i tankar kring en bokklubb, men inte kommit lika långt som du. Gick du till väga på något speciellt sätt, eller är ni helt sonika ett gäng kompisar som ses? Jag har funderat på stadsbibblans träff, men det är inte helt det jag är ute efter. Har även sett att det finns via Studieförbundet. Tack för en i övrigt mysig blogg, läser med intresse om era husprojekt. Bor själv i ett äldre trähus (1924) och projekten tar ju aldrig slut. Vill passa på att önska dig en trevlig helg!

  • Sarah

   Hej Ida,

   Först och främst, TACK för din kommentar! Alltid lika roligt när någon tar sig tiden att skriva en kommentar, det uppskattas så otroligt mycket 🙂
   Tänker att jag skriver ett helt eget inlägg om hur jag skapade bokklubben och så det där med huset, herregud ja, det finns ju hur mycket som helst man vill, kan, ska och borde göra med de här äldre ”herrarna”. Man får nog bara tänka sig att man aldrig ska bli helt klar liksom, utan se det som ett rullande projekt eller vad tror du? 😉

   Trevlig helg du också! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.