Sarah tipsar

Bloggar jag läser

Idag tänkte jag sprida lite bloggkärlek till fyra bloggare som inspirerar mig på olika sätt och gör min feedly lite roligare att scrolla igenom. Denna gång har jag valt att gå bortom de allra största och istället lyfta några av mina kollegor i #kalmarinfluencers, det finns många fler där så jag får nog anledning att återkomma känner jag. Redan nu inser jag att min lista inte alls blev fyra utan fem. Så alltså, fem bloggar jag läser!

Inredningsfrun
Marika bjuder på allt från nya huset och inredning till livserfarenhet, visdom och klokskaper. Och mycket däremellan. Jag inspireras av hennes stilmix, gammalt och nytt, slitet och trendigt. Allt (nåja nästan) ryms hemma hos Marika och hon lyckas alltid få till det. Dessutom är ju Kejsaren så söt att man kan dö, vill ni veta vem det är får ni kika in själva. Här hittar ni Marika.

Bara en kaka till
Inte nog med att Helena bakar och lagar mat som alltid får mig att dregla, hennes man är dessutom en mästerfotograf och tillsammans skapar de magi i bloggen med namnet Bara en kaka till. Vi i #kalmarinfluencers, hade glädjen att få utbildning av Olof en lördag i vintras och min respekt för hans yrke steg till skyarna. Hur han fotar och hur han redigerar, I’m blown away! Och så recepten, allt från de godaste julkolorna, till vardagsmaten och sommargrillen. Hit går man för inspiration!

Little miss fix it
Sara behöver nog egentligen ingen längre presentation för er, mestadels inredningsbloggare. Hon har hängt med länge och Little Miss Fix It har jag nog läst i…tio år? Är det möjligt Sara? Sara bor med sin familj, inklusive katten med det fullständigt ljuvliga namnet Fleur, i en gammal hundraåring precis som vi och det inspireras jag massor av. De renoverar lite stötvis precis som vi och det är underbart att se hur andra tar sig an äldre hus med dess vinklar, vrår, charm och små knorrigheter.

Anna Maja Astrid
Maja var en, för mig, ny bekantskap när vi startade #kalmarinfluencers och gissa om jag är glad över att ha lärt känna henne. Hennes blogg är finfin och här hittar ni också recepten till att ljuvligt hon bakar och lagar. Men egentligen är det på Instagram, mer specifikt Insta-stories ni ska följa Maja. Vegansk mat, färger som får ögonen att gå i spinn och så Majas brutalt underbara personlighet som hon bjuder på en masse i sina stories. Mitt tips är att den här tjejen kommer att bli stor, kom ihåg vart ni hörde det först!

Madeleine Petersson
Fina, fina Madde! Madeleine är en person som är omöjlig att inte tycka om. För oss som har förmånen att känna henne får vi träffa henne live lite då och då men hennes blogg är ett fint substitut för alla andra. Madeleine både skriver och fotograferar på ett sätt som gör att jag liksom vill flytta in hemma hos henne och familjen. Familjen som nyligen berikats med ännu ett litet mirakel. Grattis igen! Madeleine blandar inredning och bakning med inspiration på det mer karriärmässiga planet, för mig är hon en stor inspirationskälla, driver sin egna byrå och bjuder frikostigt på uppdrag och berättelser ur sin vardag som småbarnsförälder och egenföretagare. Heja Madde, är så glad att jag har dig i mitt liv!

Ja där har ni ett par av mina favoriter, vilka favoriter har ni?

2 kommentarer

 • Helena / Bara en kaka till

  Tusen tack för att jag får vara en del av din fina blogglista! Och jag håller med dig, de här bloggarna läser jag också. Och så din, såklart! 🙂 Faktum är att jag knappt hinner med några andra bloggar, så det blir nog egentligen främst de här. Och det är ju inte fy skam! Stor kram!

  • Sarah

   Åh fina du, tack!! <3 Hinner inte heller med lika många bloggar nu som förr men era hinner jag ALLTID med 🙂
   KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.