Sarah tipsar,  Träning & Hälsa

Bokklubbsträff på Tegelviken

Igår träffades vi igen, skrattade så vi tjöt och pratade så mycket vi bara hann på ett par timmar. Så som det alltid går till när vi ses med andra ord.

Denna gång hade bokklubben premiär på Tegelviken hemma hos Jennie i nya huset. Det visade sig att det gick alldeles utmärkt att ”bokklubba” även där, phew!


Dessutom hade vi denna gång läst en väldigt, väldigt bra bok. En bok som landar på djupet och som gav oss ett par nya insikter. Jag trodde att jag visste saker men jag visste bara hälften. Ungefär så kan man nog säga utan att avslöja alldeles för mycket för det här är en bok som jag skulle vilja att ni alla läser. ALLA.

Det handlar om slaveriets vara eller icke-vara i USA under 1800-talet och rörelsen som väcktes för att avskaffa det. Sättet som majoriteten såg på slavar då är något vi borde ta med oss då den typen av åsikter och tankar baserat, på okunskap, finns i samhället även idag. En handfull vingar alltså, läs den så fort du kan! Fick bokklubbens första 10:a och en hel del 9:or och 8:or i betyg. Överlägset högst!

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.