Sarah tipsar

Mäklare hit & dit

Det finns mäklare och så finns det mäklare. Vi hade en mindre positiv upplevelse av den mäklare som sålde vår lägenhet i Göteborg något jag har valt att inte skriva så mycket om men något vi sent kommer att glömma. Det var inte bra.

Nu var det dags igen, vi önskade en ny värdering på på vårt hus och bjöd hit tre olika mäklare för detta. En intressant upplevelse på många sätt, vi gick från supertrevlig och professionell, via osäker nybörjare till trött och oengagerad.
Jag har inget behov av att hänga ut någon bara för att jag har en blogg men jag är helt på det klara med vem jag aldrig skulle anlita och vem jag varmt kan rekommendera. För visst är det mycket roligare att få ge någon cred?

Så ska ni anlita en mäklare i Kalmar rekommenderar jag varmt Mäklarringen, Simon och Frida. Det var Simon som var här men jag råkar veta att Frida är minst lika professionell. En mäklarbyrå som helt klart har förstått innebörden av det citat ovan som cirkulerat på Linkedin en hel del på sista tiden. Jag har tyvärr inte hittat ursprunget till det, så om någon känner till det får ni gärna uppdatera mig så ska jag hänvisa korrekt.

För vad sägs om inställningen ”har jag varit här och gjort jobbet spelar det mig ingen roll om jag ger er ett pris muntligen eller skriftligt”. Någon som har förstått hur dagens konsumenter fungerar, det handlar om att ge för att få. Ge av kunskap och tid snarare än pris och kampanjer.

Heja Mäklarringen och heja Simon & Frida!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.