Sarah tipsar

Dagens tips

Jag vet ju att ni är många som uppskattar uppdateringarna om Elliot, hans hörsel, vad som händer när man är på besök hos logopeden och så vidare. Och därför vill jag bjuda på ett superdupermegatips om ni som jag (!) har lyckats undgå den här stjärnan.

Vem pratar jag om?

Adelina!

Adelina var med på Nyhetsmorgon i veckan och jag såg ett klipp från det besöket. Det stora med Adelina är att hon, precis som Elliot, använder tecken som stöd. Alltså inte teckenspråk utan precis det som deras instagramkonto heter @teckensomstod. Man tecknar inte varje ord utan det handlar mer om att förstärka sitt språk med hjälp av tecken. Vilket Adelina alltså gör, precis som vi.

Följer ni kontot på Instagram ser ni bilder/förklaringar blandat med filmer på Adeline där hon tecknar och visar. Det är så himla bra! Jag föll pladask för Adelina och för oss som familj, som också använder tecken som stöd, är detta guld värt. Så om du också har lyckats undgå Adelina och hennes Instagramsuccé (hur detta har gått mig förbi förstår jag bara inte) är detta alltså dagens tips.

Tecken som stöd har också en YouTube-kanal där filmerna finns samlade, den hittar ni här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.