Sarah tipsar

Dags för en ny duschvägg

Betalt samarbete med badshop.se

Vi, som troligtvis alla andra husägare, har en ständig lista med allt från små saker att fixa till större renoveringar att planera och drömma om. Ett sovrum till oss i sommar och hela köket nästa sommar. Och en pool med allt vad det innebär.

Badrummet nere, det som nu är ett kombinerat badrum och tvättstuga, står också på den där listan men snäppet längre ner då det kanske, kanske även kommer att innebära en utbyggnad av hela huset för att få till det så som vi vill.

Men.

Med det sagt, man kan ju faktiskt jobba en hel del med det som finns där idag för att göra det bättre och en sådan sak skulle vara att byta ut det befintliga duschhörnet mot en ny duschvägg. Jag vet inte vad den tidigare ägaren har gjort med det där glaset, kanske är det avsaknad av ”görande” som är problemet, men det går inte att få rent. Det är stört omöjligt. Och alla duschväggar eller duschhörn blir ju mer eller mindre ofräscha efter ett tag.

Jag gillar verkligen den här modellen, ett rökfärgat grått glas som inte går ända ner till botten. Opraktiskt? Ja kanske men inget som en bra duschskrapa inte råder bot på. Jag tänker snarare att utan den där gummilisten längst ner kan inte tvål- och schamporester samlas och bli just sådär ofräscht. Det känns som ett betydligt renligare och mer hållbart alternativ.
Dessutom sätter ett rökfärgat grått glas tonen för hela badrummet och skulle man dessutom komplettera med en ny bänkskiva över tvättmaskin och torktumlare i lämpligt naturmaterial (läs: trä) skulle hela badrummet ha fått sig ett lyft på nolltid!

Badshop.se har ett gediget utbud av det mesta som hör badrummet till, så även duschväggar. Så om du tänker som jag och står inför en makeover av badrummet, eller en större renovering, titta in till dem för att se hela utbudet!

Bilder: badshop.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.