Sarah tipsar,  Träning & Hälsa

Efter ett par månader

IMG_6659

Det är ett tag sedan nu, sedan jag började använda hudvårdsprodukterna från estelle & thild och nu tänkte jag att jag skulle ge mig på en recension.

De är riktigt bra, inte himlastormande-bättre-än-allt-annat-på-marknaden-bra men jättebra. Och med tanke på att de är helt ekologiska blir det ganska himlastormande ändå. De eksem som har bråkat med mig under hösten har blivit bättre och nästan helt försvunnit och huden känns lugn, aldrig stram eller torr. Min superkänsliga och torra hy gillar verkligen det här, att använda rengöringen och följa upp med ansiktskrämen är en rutin mitt lilla fejs verkligen uppskattar.

Jag kommer att komplettera med en scrub, en mask, en ansiktsolja och en facial toner när mina tidigare produkter från andra varumärken tar slut. Så slösaktig att jag köper nytt innan det gamla har tagit slut är jag inte. Det är ju inte speciellt miljövänligt det heller menar jag. Men estelle & thild kommer sakta men säkert att ta över mitt badrumsskåp. Så bra är de. Så övertygad är jag.

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.