Sarah tipsar

Elliots kalas

En dryg månad försenat och lite på uppstuds var det i söndags dags för Elliots kalas. Äntligen. 16 stycken 8-åringar, en 4,5-åring och så Alex och jag. Eftersom ett utomhuskalas inte var att tänka på, och jag helst inte hade detta inomhus (!), valde vi att vara på Hatstore och i deras ”sportdel” där vi körde tävlingar och lekar, lät dem samla poäng och utsåg en vinnare. Klockrent!

Vi hade beställt bland annat pokaler från Partyhallen så alla fick pris men vi utsåg också en vinnare, hoppas att den gick hem vi tänkte att de nog är stora nog vid det här laget.

Men jisses alltså, alla är så snälla och goa, ljudvolymen går i taket och jag tänker att hur fina de än är hade jag inte kunnat jobba i förskola eller skola. Min respekt för er som gör det är enorm. ENORM!

Men barnkalas alltså, kan bli precis hur stort eller litet som helst. Nu köpte vi bara dit lite glass, beställde pizzor och lät dem i princip leka lite uppstyrt. Det blev bra. Elliot var strålande glad och alla verkade ha roligt och det är ju det viktigaste!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.