Clean Eating,  Sarah tipsar

En grön start

Det må fortfarande vara 2017 och någon egentlig nystart har vi inte haft. Det är fortfarande lata och sköna mellandagar och många är fortfarande lediga. Men jag kände direkt efter julhelgen att jag var nedrans trött på julmaten. Och egentligen all ”tung” mat.

Så i min iver att bli frisk åkte jag och länsade lokala ICA på grönt och surplar nu återigen gröna smoothies, lunchar grönt och vego och kokar ingefärste för att försöka skaka av mig influensan. Jag har en massa fina recept till er att dela med mig av framöver men det får vänta, den här sjukdomen har visat sig vara en svår nöt att knäcka.

Alex lyckades inte alls stå emot visade det sig och han är nu lika sjuk han, lilleman är dock frisk och idag har snälla, snälla svärmor och bonussvärfar hämtat honom för lite äventyr. Åh så glad han blev! Jag må ha kämpat här hemma, ensam med honom, i veckan men han har ju inte haft det så himla roligt heller det ska man ju vara ärlig med. Så att han fick komma ut på bus idag, och att vi får ligga i soffan och känna oss precis så risiga som vi är, utan att behöva ta hand om en liten snart-tre-åring, i ett par timmar är guld värt.

Men är ni sugna på den här så tveka inte, den är supergod!

-En rejäl näve grönkål (kanske snarare två)
-En hel banan
-En näve spenat
-En skiva citron (utan skalet då givetvis)
-Så mycket ingefära som du tycker om
-En skvätt vatten, mjölk, mandelmjölk eller vad du föredrar

Mixa, drick, njut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.