Sarah tipsar

En rekordfin present

För någon vecka sedan damp det ner en alldeles rekordfin present i brevlådan. Egentligen inte till mig utan till Elliot för det var hela serien av Rekordskolan som Anna Winberg har skrivit tillsammans med Katarina Ekstedt.

Ni förstår ju, det här kunde inte ha kommit mer lägligt för vår nyblivna skolkille och nu läser vi ett kapitel varje kväll om Rurik, Silje och Kostas.
Vi läste alltid sagor för barnen vid nattning förr men Elliot framför allt har kommit från det lite. Tills nu. För Rekordskolan gillar han verkligen. Det är lagom spännande, lite tufft och väldigt roligt. Som att Rurik bara studsar och studsar fast han är bajsnödig. Det passar helt enkelt 6,5-åringen väldigt bra. *fniss

Och själv tycker jag det är jättemysigt att få läsa för dem igen. Till och med lillan, som ju egentligen är för liten för just Rekordskolan sitter tyst och lyssnar. Kanske för att det också är lagom långa, eller korta beroende på hur man ser det, kapitel. Det är helt perfekt!

Så har ni inte redan upptäckt Rekordskolan och börjat läsa dem tillsammans med era barn (äldre barn kan givetvis läsa dem själva) är det ett starkt tips. Till och med mamman här är ju nyfiken på vad de ska hitta på härnäst.

Stort tack Anna för den fina presenten, den är sååå uppskattad!

PS. För er som inte vet är Anna numera en ganska lokal författare då hon utgår från Lerkaka på Öland sedan ett par år tillbaka. Böckerna om Rekordskolan är långt ifrån de enda hon skrivit, här hittar ni det mesta för att inte säga allt. Kan verkligen rekommendera Vaknätter och vardagskaos i Vasastan och Lycka och livsstilslögner på landet, träffsäker vardagshumor för en småbarnsmamma <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.