Sarah tipsar

Fina luncher

I förra veckan jobbade jag lite förkortade dagar då jag passade på att använda min flextid innan ledigheten. Det gjorde att jag kunde unna mig långluncher i fint sällskap vilket var fallet med både Jennie och Sara.

Jag träffade Jennie i måndags kl. 12, jag hade lämnat jobbet och hade inget planerat förrän jag skulle hämta lilleman på förskolan. Hon hade lämnat båda sina pojkar hemma med sin semesterfirande man och vi hade en sådan där sällsynt stund av…lugn. Vi åt i lugn och ro, pratade, pratade och pratade och reste oss inte upp för mer än att hämta kaffe. I över två timmar satt vi där och hade det precis hur bra som helst. Jag vet inte när jag var så icke-stressad senast. De där timmarna var som en dag på spa.

Och i torsdags var det dags igen när Sara och jag möttes upp på bästa Balcks för en lunch. Tyvärr var inte Sara lika ledig som moi då hon jobbar en vecka till men min känsla var den samma. Underbar vän, god lunch och ro i själen toppat med Balcks nya fina lokaler som bidrar till just det där lugnet.

Livet just nu alltså!

Bilder från just lunchen med Sara på Balcks, i måndags var jag visst så avkopplad att jag inte fick till en enda bild 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.