Clean Eating,  Sarah tipsar

Fina Sassa <3

Ett av mina nyårsmål är att vara snällare och i det ligger att lyfta fram människor i min omgivning som jag tycker förtjänar det. Visst gör vi det alldeles för sällan?

En person som har kommit att betyda väldigt mycket för mig är Sassa. När jag ville lära mig mer om rawfood för några år sedan, och lägga om mitt liv, var det till henne jag vände mig. Och som hon vände upp och ner på saker. Jag åt strikt rawfood i ett halvår ungefär, det vet ni som läst bloggen länge, sen blev jag gravid och sjukvården var lite för lite påläst för att kunna säga varken bu eller bä om rawfood och graviditet och jag vågade inte chansa så det ebbade ut även om jag behöll vissa element. Efter graviditeten kom ju lilleman med sin mjölkproteinallergi och jag återvände till rawfood så mycket som jag kunde och som sagt, vissa delar kommer jag alltid att fortsätta med även om jag idag äter mer blandat. Kan dock säga att jag nog aldrig har mått så bra, i kroppen, på ett väldigt flummig och ”svårt-att-förklara” sätt som jag gjorde då, med strikt rawfood. Så vem vet, jag kanske hittar tillbaka?

Men tillbaka till Sassa, hon är förutom inspiratör online även PT och kostrådgivare och det var så jag träffade henne. Proffsig, med både en blogg och ett instagramkonto i världsklass och inspiration i mängder. Och nu har hon alltså blivit partner till Ellos och i samarbete med dem släppt sin egen yogakollektion. Plagg som ser alldeles ljuvliga ut, oavsett om du vill använda dem på yogamattan eller som hemma-mys-plagg.

Hatten av för dig Sassa, du är grym! Och om du som läser detta vill lägga om ditt liv så som jag gjorde då, 2013, kontakta Sassa, du kommer inte att ångra dig!

Bilder från Ellos.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.