Sarah tipsar

Finkaffe på hemmakontoret

I pro bono-samarbete med Kvarteret Giraffen

Vi är många som sitter hemma just nu, vabbar eller jobbar från hemmakontoret eller kanske kombinerar de båda. Och givetvis önskar man att situationen kunde ha varit annorlunda men vi är där vi är och nu får vi bara acceptera och hantera.

En sak som kan göra det hela lite (öh – mycket!) bättre är finkaffe. Det vet alla, vilket kontor som helst med självbevarelsedrift behöver sitt finkaffe. Så är det bara. Och för dig som liksom mig vabbar, herregud, unna dig finkaffe säger jag bara. Det är den lilla, lilla lyxen i vardagen vi kan unna oss nu när vi inte får göra mycket annat än att vara just hemma.

Jag svängde förbi Kvarteret Giraffen i veckan och köpte på mig finkaffe hos Gerdas Te & Kaffehandel. Vilket ställe det är alltså, bara dofterna skulle kunna få mig att stanna i timmar. Eller den trevliga personalen.
Just nu var butiken fylld av godsaker inför påsk och jag passade på att köpa hem lite finchoklad också när jag ändå var där.

Så nu doftar det ännu godare här hemma när vår nya älskling MoccaMastern brygger kaffe till undertecknad i parti och minut. Påskkaffe och Irish Cream fick det bli. Och i helgen kommer jag att njuta av finchoklad.

Dessutom är det extremt mycket win-win på detta just nu, jag har skrivit om det innan. Om vikten av att vi som kan (och får) drar vårt strå till stacken och hjälper till att hålla vår stad igång. Och Kvarteret Giraffen är verkligen värt ett besök, sedan den stora renoveringen som blev klar i höstas har det blivit sååå fint.

Så mitt tips inför helgen, och inför den kommande tiden hemma. Unna dig lite finkaffe, det gör faktiskt den här tiden lite bättre <3

Ta hand om er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.