Sarah tipsar

Flyttguiden

I samarbete med flyttguiden.se

Så här års är det många som flyttar, just den 1/1 verkar vara ett flyttdatum snäppet vanligare än andra om jag har förstått det hela rätt. Jag har kollegor som flyttar idag, min bästa vän och hennes familj flyttar senare i vår och det rör på sig i vänskapskretsen helt enkelt.

De senaste gångerna vi har flyttat har det varit tvärs över landet, till och från Göteborg, och båda gångerna hade vi flyttfirma till hjälp. Det var underbart. Att flytta har ärligt talat aldrig varit så enkelt och då var det ändå över hela landet.
Vi valde att packa allt själva, mest för att kunna passa på att rensa samtidigt och få en ordentlig koll på alla prylar och pinaler. Flyttfirman kom in när det var dags att lasta och jag hade aldrig trott att det kunde gå att tömma en lägenhet så fort. Vid båda tillfällena blev jag lika förvånad. Och tacksam.

Att de sen kör hem sakerna, förvarar dem säkert och lastar in dem i huset eller lägenheten igen på den plats man pekar på. Ja det är nästan för bra för att vara sant. Det som blir kvar att göra är ju egentligen bara den roliga delen av att flytta.

Flyttguiden.se är en sajt som hjälper dig som ska flytta att hitta och komma i kontakt med flyttfirmor i just din stad och att få ut offerter från dessa för att kunna jämföra. Nästan lika smidigt som själva flyttandet med andra ord. Jag har lovat mig själv att prioritera den kostnaden varje gång jag ska flytta i fortsättningen för oj oj oj vad det är värt det. Jag lovar!

Bild: Designmom

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.