Sarah tipsar

Full fart och läsarundersökning

Måndag, full fart och vips så var det lunch. Har ni det också så på era jobb? Att måndagsförmiddagarna bara rusar iväg och sen har veckan liksom fått en rivstart. Här är det verkligen så, jag och en kollega tittade på varandra nyss och konstaterade att ”det är ju lunch!!?”.

Idag ser jag fram emot att få gå på bokklubbsträff med ett, desarmerat, men ändock härligt gäng vänner. Vet ju att det startades ett par andra bokklubbar i kölvattnet av vår efter att jag skrivit och bloggat så väl om den. Hur är det, har ni fortsatt? Träffas ni fortfarande? Jag är så himla glad att vi håller i vårt läsande och vårt träffande, vardagslyx deluxe!

Ni är många som redan har fyllt i läsarundersökningen men jag kastar in en liten påminnelse i alla fall om du känner att du skulle vilja men inte har haft möjlighet ännu. Läsarundersökningen 2017 hittar ni här och jag är så, så tacksam över alla svar.
Några är så roliga att jag skrattar så tårarna sprutar, alla är snälla och några är konstruktiva. Det här är en boost utan dess like att läsa.

Bild: Michał Grosicki, Unsplash

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.