Mode & Shopping,  Sarah tipsar

Helt ok trots allt

Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig, men helt ok ändå. Igår trodde jag att vi skulle fira Alex syster Johanna som fyller 25 men när jag hämtade lilleman på Föris efter jobbet var det en allt annat än pigg liten kille som kröp upp i famnen och ville pussas.
Jag kände direkt att han hade feber, näsan rann och hostan var elak. Så det var bara att gå hem, byta om till goskläder, bjuda lillen på alvedon och sikta in sig på en annan typ av kväll.

Om jag skulle ha gått på kalas hade jag tänkt klä mig i den fluffiga rosa tröjan, ett par glittriga rödrosa strumpbyxor och en grå kjol. Tröjan, strumpbyxorna (och armbandet) är alla delar ur Lindex rosa kollektion som säljs till förmån för Bröstcancerfonden nu i Oktober. Vackra plagg som jag hoppas att många köper. Även den tunnare polotröjan kommer ur denna kollektion.

Men som sagt, det får bli ett annat kalas det. Nu fick jag istället vara glad över att jag också passade på att köpa nästa bok i bokklubben på lunchen och istället kunde sätta tänderna i den när de andra firade Johanna.

En annan typ av fredagskväll men helt ok ändå.

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.