youtuber
Sarah tipsar

Hittat min första youtuber

Alex skrattade åt mig när jag berättade om ”min youtuber”, -Var det svårt att hitta? Stod hon och såg övergiven ut i ett hörn på stan? Nej det är ju inte svårt att hitta en youtuber idag, problemet är väl att hitta någon man fastnar för.

Jag har, fram till nu, inte alls varit en Youtube-människa. Jag lyssnar på poddar frekvent, läser bloggar in absurdum (jo så får man nog ändå säga) och scrollar både Instagram och Pinterest avigt och rätt men det där med Youtube har jag aldrig fastnat för. Jag gillar konceptet men har nog bara inte hittat min grej. Ett par tutorials för tecknande och wacom-plattor men aldrig mer än ett klipp här och ett klipp där. Men så trillade jag över Isabel Boltensterns Youtube-kanal idag och vips så var jag fast. Jag har hittat min första youtuber att följa!

Isabel behöver ingen vidare presentation, sportjournalisten som blev utbränd och skriver så nedrans bra om just det, stress, utbrändhet, balans och en väldig massa annat. Nu har jag alltså, kanske sist på bollen, insett att hon även har en Youtube-kanal OCH att hon gillar Bullet Journaling. Herregud, ni förstår här blir ju ett + ett = tre för mig.

Jag tror banne mig att hon har fått mig att bestämma mig för en bujo istället för både en Personlig Almanacka och en kalender från Jo&Judy. Och eftersom jag blev så glad över att hitta hennes Youtube-kanal så tänker jag att fler säkert blir det också och tipsar vidare. Isabel alltså, tipselitips!

Är du också sugen på en bullet journal men osäker på hur du ska börja? Jag tyckte att detta var ett riktigt bra upplägg, det kanske kan passa dig också?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.