Sarah tipsar

I min väska

Reklamsamarbete med 2Share.se

Trogna läsare av den här bloggen minns att jag hade en något pinsam handväske-upplevelse i Paris tillsammans med en av Eifeltornets säkerhetsvakter. Jag och stackars väskan har knappt återhämtat oss men just därför tyckte jag att det var så himla roligt när 2Share utmanade mig att visa upp innehållet i min väska. The working-mom-mitt-i-livet-väskan, helt enkelt #denmodernaväskan 

Tjejerna, och jag, fick en utmaning under min möhippa att lista allt som finns i min handväska. De fick nog typ alla rätt för det mesta finns där. Men om vi nu ska sätta den under luppen lite extra så är det alltså det här man hittar min väska en vanlig onsdag i oktober.

Min dator. Alltid. Den trogna följeslagaren bär jag alltid med mig. Working-mom-scout liksom, alltid redo. Av samma anledning också min kalender, och ja, jag är väldigt analog av mig. Och digital. Jag har två. Inte alltid så praktiskt men sådan är jag.

Som så många andra äter jag oftast på jobbet och att släpa med mig diverse mellanmål och lunchlådor är därför en klassiker. Just nu väldigt många gröna smoothies. Nom-nom! De går för övrigt jättebra att ge till barn, Elliot älskar dem, men var lite uppmärksam på mängden. Det är trots allt rå kål. Just sayin’.

Och så blommor. Det är tyvärr inget jag har i min väska varje dag, eller ens varje vecka, men just den här dagen fick de följa med för att jag skulle träffa en kär vän som förtjänar lite blomster. Så härligt! Jag skulle gärna ha rosor i väskan varje dag, men inte så praktiskt kanske.

Och så våtservetter. Såklart. Vad var livet innan våtservetter? De borde verkligen inte marknadsföras som en barn-grej utan en bra-till-precis-allt-grej. Nu senast, att torka ur botten av en handväska med, för är det något jag är noga med så är det att ge väskorna lite extra kärlek innan jag stoppar ner dem i dustbagen när jag byter mellan olika väskor.

Min lilla kamera som jag fått en nyförälskelse till efter att äntligen ha lärt mig hur den fungerar. Hrm. Det där med att ha tid, ork och energi ni vet? Bättre sent än aldrig på den och välkommen in i matchen Olympus!

Dessutom är jag en sådan där som bär solglasögon året om. Jag får, tyvärr, lätt migrän och nästan alltid utlöses det av att jag ansträngt ögonen på något vis. Så att mota bort starka strålar med mina älskade bågar är inte bara skönt utan ett måste.

Och om du nu sitter och funderar på vilken väska som möjligtvis kan rymma så mycket så kan jag avslöja att det är 2Shares stora shopper i saffiano läder. Den rymmer precis allt jag vill ha med mig. Precis allt. Och har dessutom axelremmar som gör den skön att bära trots sin vikt. Stor väska brukar ju bli synonymt med tung väska i mitt fall eftersom jag släpar med mig så mycket.

För er som inte är bekanta med 2Share ännu är det ett Kalmarbaserat märke som tillverkar väskor och accessoarer med en lyxigare känsla och kvalité. Dessutom jobbar de för jämställdhet och skänker ständigt 50% av sin vinst till projekt som jobbar för ökad jämställdhet i världen. Win-win på den!

Så nu kära följare utmanar jag er att visa upp hur det ser ut i era väskor, fota och lägg ut på instagram med #denmodernaväskan, jag är ganska säker på att vi kan få oss ett par goda skratt.

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.