Sarah tipsar

Inred med minnen – Sverigemotiv

Annonssamarbete – Sverigemotiv.se

Med Allhelgona och Farsdag bakom oss är det nu dags, och faktiskt fullt rimligt, och helt godkänt, att ställa in siktet på advent och jul. Vilket jag ju får erkänna att jag har gjort, jag köpte mina två första hyacintlökar för året i fredags. Det kändes som en lagom tjuvstart, flera av mina pelargoner här hemma har fått gå på vinterförvaring nu men det känns väl tidigt att ersätta dem med julstjärnor redan. Eller?

Nåja, jag blir alltid lite nostalgisk så här års och tänker tillbaka på, bland annat, tiden i Göteborg. Jag vet inte exakt varför, kanske är det minnena från mammas och pappas besök runt första advent ett år? Det finns helt enkelt många juliga och adventiga minnen förknippade med Göteborg, vilket är märkligt eftersom vi inte spenderade någon jul där, då åkte vi ju hemåt.

Men om du är som jag och gärna inreder med minnen ger Sverigemotiv.se dig chansen att göra detta med alla sina fina prints över landmärken i städer från norr till söder. För oss är Göteborg naturligt, jag skulle kunna ha Göteborg i varje rum tror jag. Men sedan vår bröllopsresa har Paris, och Eiffeltornet, också en stor plats i våra hjärtan. Jag älskar att Paris nu är vår stad <3
Får nästan nypa mig i armen då och då när jag tänker tillbaka och inser att ”vi gjorde det”. Vi skapade, och genomförde, vår drömbröllop och vi kom iväg på vår bröllopsresa redan dagen efter bröllopet. Underbart!

Feskekörka såg vi praktiskt taget från vardagsrummet och Skansenkronan har passerats under många promenader. Det liksom klickar till lite extra i hjärtat varje gång jag ser de här bilderna och även om jag trodde att det nog var tillräckligt fyllt av Göteborg här hemma så är nog det inte fallet trots allt.

Det här får också bli dagens tips, vill du inreda med minnen, eller känner du någon som liksom vi har en stark längtan efter en annan stad så kanske detta är den perfekta julklappen? För att stilla den värsta hemlängtan och få drömma tillbaka till sådant som har varit alldeles, alldeles underbart!

Foto: Sverigemotiv.se

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.