Sarah tipsar

Instagramkonton jag älskar som ser perfekta ut

Åh jag har ju hur många instagramkonton som helst som ser perfekta ut, är inte det lite själva poängen med Instagrams flöde nu för tiden? Att visa upp en perfekt bild? Det är knappast några ”instant-bilder” längre och det är jag faktiskt helt fine med. Jag gillar det perfekta, gillar att få inspirationen som det ger. Så att visa upp konton som jag älskar och som ser perfekta ut, det hade kunnat bli en väldigt lång lista det men jag har valt att lyfta tre konton. Håll tillgodo och följ dem gärna ni också om dem är nya för er, det är de värda tro mig!

@jasminabylund – behöver ingen vidare presentation egentligen, bilderna talar sitt tydliga språk. Gillar det här för att det är en stil som verkligen tilltalar mig men som också utmanar mig lite färgmässigt då jag är ganska långt ifrån detta hemma.

@mittpallas – närmre min egen stil, skandinaviskt, ljust och väldigt, väldigt vackert!

@villabjorkviken – en sekelskiftesvilla som bjuder på mycket inspiration inför kommande renoveringar här hemma. Gillar den vackra mixen av gammalt och nytt som detta konto bjuder på.

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.