Sarah tipsar

Julklapparna bättre sent än aldrig

Ni får ha lite tålamod med mig vänner, jag ligger lite efter kan man säga. Herrejisses, så här sjuk vet jag faktiskt inte när jag var senast. Eller så här länge. Vilket ju i sig känns väldigt tacksamt att kunna konstatera. Phew! Nu väntar vi gärna några år till eller så innan det slår till nästa gång.

Så jag har liksom knappt hunnit smälta allt fint som jag, och vi, fick i julklapp. Lilleman ska vi ju inte bara tala om, han är bortskämd den pojken det är ett som är säkert. Oj så mycket fint han fick och nu tar vi oss tiden att, lite i taget, upptäcka allt fint.

Men jag hade visst varit riktigt snäll jag också för titta så mycket fint tomten kom med i år! En ritplatta som jag har drömt om så länge men aldrig prioriterat att köpa till mig själv. (Jag älskar den, helt underbar!). Den kanske skönaste bodylotionen som finns. Fina yogablock och äntligen en spiralizer som redan går varm här hemma.
På tal om varm, den sagolikt mjuka filten har blivit hela familjens favorit under sjukstugan och vi får nog…host, host…investera i ett par ytterligare… host, host.
Och så en ny sminkväska som jag verkligen behövde och alldeles snart ska flytta in i och en superfin vas från Cooee Design i djupaste midnattsblått. Samma färg som vi drömmer om till nya köket. Så, så fin!

Tacksam – ja, bortskämd – ja!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.