Sarah tipsar

Kaffestugan i Böda

Jag nämnde tidigare idag att vi stannade till vid Kaffestugan i Böda för en fika på vår utflykt i morse.
Kaffestugan har inte bara ett grymt bageri och gott kaffe utan en övervåning fylld av inredning, mestadels Bloomingville, som alltid är värt ett besök.


Idag tog jag med mig Elliot upp dit och knappt hade vi kommit upp förrän han sprang fram till ett hörn fyllt av Maileg-produkter och fångade upp en liten turkos tygflodhäst. Sen släppte han den inte så…den fick följa med hem. Undertecknad har 1, väldigt låg motståndskraft just nu och 2, tyckte den var minst lika fin som Elliot gjorde. Eller gör. För han vägrade släppa den in och ut ur bilen, genom ICA och hela vägen in, via blöt trätrall, när vi kom hem. Stackars flodhästen är redan smutsig, men vad gör det, han är älskad den saken är klar!

Foto: Sarah Berg

2 kommentarer

  • Ida

    Det är så roligt att läsa dina inlägg från norra delen av ön. Jag är uppvuxen i Löttorp, och kaffestugan är ett av min och min mans smultronställen när vi åker upp på sommaren. Du måste deras ”stora frukost” om du inte har gjort det! =)

  • Sarah

    Åh vad roligt! Ja det är samma för oss, vi åker alltid till Kaffestugan för att ta en kaffe eller köpa hem något av de goda bröden. Underbart! Håll utkik i sommar, det lär komma många fler inlägg från Norra ön då 🙂 KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.