Göteborgsfavoriter,  Sarah tipsar

Kaffexpresso

Idag hade jag mer än någonsin önskat att jag bodde kvar i Göteborg, idag är det nämligen premiärdag för min vän Christinas foodtruck. Eller snarare coffeetruck. Idag öppnar Kaffexpresso för första gången och det här är så coolt att jag smäller av.

Jag har haft förmånen att följa med Christina på den här resan, lite sådär på distans och jag har hört henne berätta om allt från inköp och ombyggnation av bilen till meny och logotyp. Och nu är det alltså dags, idag står hon och Inge (som bilen kom att heta någon gång längs vägen, har för mig att det har med registreringsnumret att göra) vid Lerums Rececentrum och erbjuder kaffe och allsköns andra frukostalternativ till alla pendlare. Eller för all del Lerumsbor.

12967308_226954251002013_2019856018646275555_o

Så snälla ni som bor i trakten, ta en sväng förbi Kaffexpresso idag eller vilken vardag som helst, njut av riktigt gott kaffe (Christina är numera barista, det kan vara värt att nämna) och snacka lite med den sköna (kaffe)böna som är upphovskvinnan bakom hela konceptet, Christina. Tro mig, bara hon är värd ett besök!

Bilderna till detta inlägg har jag lånat från Kaffexpressos Facebooksida, följ henne där eller på Instagram under profilen @kaffexpresso.se för uppdateringar om utbud, öppettider och vart hon står. För även om Lerums resecentrum är hennes ”fasta” punkt är det omöjligt att hon dyker upp lite här och var i Göteborgsområdet framöver.

Grattis Christina till din stora premiär, till din grymma satsning och till din partner in crime – Inge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.