Sarah tipsar

Läsfest

Jag unnade mig lite böcker i sommarpresent i vanlig ordning och faktiskt i fysisk form den här gången och inga e-böcker. Men vad nu då tänker ni, har inte du hyllat din läsplatta sedan du läste din första bok på den? Jo det har jag absolut och det gör jag fortfarande, det är så mycket smidigare och snabbare att läsa så.

Men.

Så sprang jag över dessa, på Willys av alla ställen, i mitt favoritformat storpocket och det är något väldigt lockande för en boknörd som jag med snygga omslag, en serie böcker i samma stil (måtte jag bara få tag i resterande fyra i exakt samma format, lovereads ni sviker mig inte nu va?) och jag kände plötsligt ett oemotståndligt behov av just dessa böcker.

Nu har jag läst den första och genast hungrigt kastat mig över den andra. Det är lättläst, det är en en rapp dialog med fyndigheter och onliners som skulle kunna vara nutida fast 1800-talets Engelska societet med alla dess regler och sitt ”spel”. Har du sett Familjen Bridgerton-böckerna och funderat på att läsa dem kan jag bara rekommendera dem. Det är ingen stor litteratur men det är bra och det är perfekt sommarläsning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.