Sarah tipsar

Nya sminkfavoriter

När jag var och fixade mina naglar innan skidresan passade jag också på att uppdatera min sminkväska med några välbehövliga nyheter. Jag visste sedan innan att Rebecka, som gör mina naglar, även tagit in smink så jag var nyfiken på att testa och maj gadd. Nu har jag testat och jag är såå glad att jag gjorde det.

För det första är produkterna jättefina, jag vet att det inte är det som är viktigast men jag kan inte hjälpa det, jag shoppar alltid med ögonen också. Och de är veganska vilket känns viktigt för mig.

Efter att ha använt dem nästan dagligen nu i två veckor är jag helt såld, framför allt på ögonskuggorna, läppglanset och läppstiftet. Jag får ofta väldigt torra och obehagliga läppar av just glans och stift men inte av dessa, de är lika mjuka som om jag använde lypsyl. Dessutom sitter läppstiftet riktigt, riktigt bra (även när jag pimplar kaffe, bara en sådan sak 😉 )

Själva skuggorna då, det är givetvis jättekul att få leka runt med en stor palett så här, möjligheterna är oändliga, men oj oj oj vilka skuggor. De är mjuka, nästan på gränsen till krämiga fast det verkligen inte är en krämögonskugga. Jag har sällan eller aldrig problem med mina ögon och produkter så här men jag kan tänka mig att dessa skulle fungera bra även för någon med känsliga ögonlock just i och med att de känns så fina och mjuka. De faller inte ut, är lätta att applicera och sitter lätt en hel dag. Det har ytterst få av de skuggor jag använt tidigare gjort. Bara min Dior-palett har kunnat mäta sig med det faktiskt.

Jag är helt såld på dessa produkter, av märket wibo, som Rebecka alltså säljer inne på Kalmar Lash Academy-salongen på Strömgatan. Inget samarbete, ingen reklam, bara en smått överväldigad konsument.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.