Sarah tipsar,  Träning & Hälsa

Running, running

Jag har börjat springa igen för säsongen, eller för den här gången, hur man nu väljer att se på det. Log inombords när jag läste vad Ebba skrev och tänkte att ja, kanske är detta gången det händer för mig? Jag är egentligen beroende, i huvudet. Jag älskar att springa men mitt problem är nästan varje gång att jag antingen trappar upp för fort och får problem med knäna och måste vila i 3-6 veckor eller går ut för hårt i kyla och drar på mig bronkit som gör det fullständigt omöjligt att fortsätta springa.

Nu springer jag varannan dag och peppar, peppar, det håller so far. En klok sjukgymnast sa till mig en gång att mina knän måste vila 48 h mellan varje löppass och han har lyckats lappa ihop mig så många gånger att jag väljer att lita på honom. *Ler*

Nu har jag lovat mig själv att inte göra något av detta. Inte trappa upp för fort och inte gå ut för hårt. Så än så länge handlar det om halvtimmesrundor inte mer. Men ändå, jag springer, så himla skönt!

Med mig på rundorna är alltid (förutom kläder och skor av rätt sort) alltid min telefon = Spotify och mina JayBirds-lurar. Hade missat att ladda lurarna en gång och det kan jag lova er att jag inte gör om. Herregud, dessa sladdar, jag kan ju bli galen för mindre. Trådlösa lurar är grejen, så enkelt, så bekymmersfritt.

Och så nyheten Spotify Running som känner av i vilket tempo jag springer och utifrån den musik jag brukar lyssna på serverar mig mixad musik i rätt tempo. Vilken grej. Love it! Återupptäckte tack vare detta John Legends Alright från 2002. Love it to!

Löpning alltså, det är grejer det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.