Sarah tipsar

Shitlisten minskar

Minns ni att jag skrev om min shitlist för ett tag sedan? Saker att bocka av på att-göra-listan som skavde lite (eller mycket) här hemma.

Efter att ha känt en tid att ”allt bara går sönder här hemma”, vilket är långt ifrån sant men om man inte ser nyktert på det och faktiskt skriver ner vad som måste åtgärdas kan det lätt kännas så, skrev vi upp allt som skulle fixas och vet ni vad?

Det minskar!

Så himla skönt! Nu senast ordnade vi belysningen och ventilationen i badrummet. En ny fläkt och en ny brytare med dimmer gör att allt nu fungerar som det ska igen. Små saker kan tyckas men ack så skönt.
Att vi dessutom fick fönstret målat i förra veckan, det som blev förstört vid inbrottet gjorde också mycket. Helt och fint är nu det första man ser när man kommer hem istället för lappat och lagat.

Just nu måste jag säga att det är väldigt lite som skaver kvar på den där listan. Jag har en sak kvar som jag vill fixa ganska omgående och även det har med belysning att göra, spotlightsen i vitrinskåpet i köket. Vi har ett skåp där, modell jättestort, som när belysningen inte fungerar blir jättemörkt. Men det är som sagt bara en liten sak. Mycket av det andra är klart.

Har ni inte redan förstått poängen kommer den här i klartext – skriv en egen shitlist och börja bocka av. Vilken befrielse!

2 kommentarer

  • Anna

    Det där borde jag verkligen ta tag i, har säkert massor att fylla på med men överst på min shitlist hamnar nu…
    putsa mässingsljusstakarna så de blir lika fina som Sarahs!
    Tack för tipset och för påminnelsen ?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.