Sarah tipsar

Skapa minnen

Att skapa minnen tillsammans med dem som betyder mest, det är väldigt fint det! Vi har en glasbox ståendes på tv-bänken, inom räckhåll för fingerfärdig treåring. Och det är högst medvetet. För i den har vi börjat samla minnen från resor och utflykter och jag tror banne mig att han öppnar den där lådan varje dag, plockar ut minnen och pratar om dem.

När vi var i Österrike var han och jag inne i en riktigt traditionell souvenirbutik med tusentals små prylar staplade från golv till tak. Att gå in där med en treåring, han i kängor och jag i pjäxor var en utmaning men det gick 🙂 Och ut kom vi med ett litet minne som alls inte är vackert men det är ett berg (vi pratade mycket om berg när vi var där) och det är ”hotellet”, eller i alla fall ett hus som påminner om gamla Österrikiska hus. Och så lite glitter. Herregud. Det är verkligen inte snyggt som sagt, men det är ett minne och lilleman tittar på det varje dag.

Dessutom måste ju bästa grejen vara att samla sådant här småplotter, som kanske inte adderar jättemycket till själva inredningen utan bidrar på andra sätt, på en och samma plats?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.