Sarah tipsar

Sommarläsning

Sommar och semester innebär allt som oftast böcker och läsning i större utsträckning än vanligt. Jag hoppas att denna sommar inte ska innebära något undantag utan att jag hinner läsa en hel hög med böcker i vanlig ordning.

Jag kommer givetvis att börja med bokklubbsboken, Bära Mistel av Sara Lidman. Den har jag redan börjat i men inte riktigt kommit in i ännu. Jag får ge det lite tid till men det är en rackarns motsträvig och envis bok det där.

Men sen, kommer den här bunten att betas av. Min sommarläsning från årets sommarkampanj och rea hos Adlibris. Härligt! Enkel läsning, no brainers och på begriplig svenska. Det är vad jag kallar semesterläsning det.

2 kommentarer

  • Isflingan

    Jag snodde hela din bokhög som inspiration för ny läsning, Nu har jag tagit mig igenom hela högen och det har verkligen gett mig många mysiga stunder. Böckerna om Det lilla bageriet blev en klar favorit. Får se till att låna julvarianten nu till december 🙂

    • Sarah

      Men vad roligt!! 🙂 Jag tror inte att jag har hunnit läsa alla ännu 🙂 Men julboken om det lilla bageriet ligger faktiskt på nattduksbordet just nu, så mysig ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.