Sarah tipsar

Sommarläsning

Jag klickade hem några nya böcker också i förra veckan, lite mat och lite prat ungefär. Sommarläsning i annan form än de klassiska 4 pocket för 3.

Jag har, och har läst, Food Pharmacys första bok flera gånger och kände att det nu var dags att komplettera med deras Kokbok. Boken Näringsjägaren ligger också på listan över en bok jag vill läsa men en sak i taget. Jag inväntar den i danskt band, alla i samma format ni vet. Oh yes, jag är en boknörd. Av rang.

Och så Hälsorevolutionen, också den om antiinflammatorisk kost och kostens påverkan på vår helhetshälsa. Insikter i bokform som jag har velat läsa, och lära mig mer om, länge. Dessutom är boken och formatet så jäkla snyggt att jag har kastat mig över den direkt. Grymt bra! Jag har nästan läst ut den här nu och är om möjligt ännu mer övertygad nu om matens inverkan på vår hälsa och vårt välmående.

Slutligen Isabel Boltensterns bok Lycka till med resten av livet. Har lyssnat till henne i diverse poddar och är väldigt sugen på hennes bok. Inte för att jag känner att jag är nära att krascha in i väggen, men jag är definitivt projektledare i Familjen AB och det kanske går att göra förändringar innan det kraschar tänker jag? En ögonöppnare tror jag. Också den grymt snygg, kanske får ha lite böcker framme någonstans igen?

Har ni läst någon av dem?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.