Sarah tipsar,  Sarahs önskelista

Sommarsneakers

Våren och värmen lyser med sin frånvaro, det har till och med kommit mer snö den här helgen. Men strunt samma, den kommer att komma den där våren, det går åt rätt håll och som min vän Marika ofta säger, det hänger på inställningen. Och att förbereda sig inför vår, värme och sneakersväder är ju aldrig fel, eller hur?

Jag har redan skrivit om sneakers inför den här våren, mina absoluta favoriter från Nike Air Max i sammet. Det är en alldeles underbar sko på många sätt men ack så opraktisk. Det liksom går inte bara. För mig. Just nu. I småbarnslivet.

Snyft.

Men det finns ju så mycket annat fint och det skulle ju faktiskt kunna få vara lite opraktiskt om det är billigt för då gör det ju inte lika mycket om man skulle råka ha skorna på sig när regnskuren kommer eller när lilleman hoppar i en gyttjepöl på väg hem från Föris.

Jag hade gärna haft ett par av varje i det här kollaget, vilka godisbitar och karameller. Om inte annat så för att det skulle göra mig väldigt glad när jag passerar hallen. Happy shoes!

Bilderna i kollaget ovan kommer från Footish, Intersport, Scorett och Din Sko.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.