Sarah tipsar

Stämningsfulla kaminer

I annonssamarbete med Trademax.se

Som ni vet bor vi i ett hus med väldigt många kakelugnar och jag är så glad för det, speciellt så här års. Den senaste tiden har vi eldat flera gånger om dagen hemma både för mysfaktorn och för värmen. Helt underbart!

Uppe i sommarhuset på Öland, i den nybyggda och väldigt välisolerade delen av stugan var tanken från början att mamma och pappa skulle installera en braskamin men det är alltid så varmt och skönt i stugan att den förmodligen skulle stå oanvänd större delen av tiden. Jag har hört detta hos flera vänner som bor i nybyggda hus, det blir nästan för varmt för att elda.
Mamma och pappa har istället installerat en fristående kamin och den är helt underbar. Flackande och flammande stämning men utan den starka värme som vedeldade kaminer avger. Eftersom sommarhuset nu är ett åretrunthus som används av hela familjen är det så himla mysigt att kunna åka upp dit, till huset på norra ön, i skogen, och dra igång en brasa.

Om du är på jakt efter något liknande kan jag tipsa om Trademax som har många liknande kaminer i sitt sortiment, både fristående och vägghängda.

Hoppas att du har en finfin lördag så här långt, här myser vi helg och tillsammanstid och förbereder inför kvällen då vi ska ha lite prepp inför skidresan här hemma.

Foto: Sarah Berg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.