Ambiente,  Sarah tipsar

Te i långa rader

IMG_7438 IMG_7439 IMG_7441

I fredags, när mässan hade öppnat, hade jag egentligen bara några timmar på plats på Messe Frankfurt innan jag begav mig mot flygplatsen. Hann därför inte se eller uppleva så mycket mer än den monter jag har befunnit mig i hela veckan, vår egen.

Men efter lunch blev jag och Jenny bjudna på gott te, serverat på allra finaste sätt av en mycket trevlig man vid namn Johannes Lin. Johannes berättade att företaget, LIN’s Ceramics Studio, både gjorde tekannorna och kopparna samt odlade teet de bjöd på. Teet var himmelskt gott och nu håller jag tummarna för att det kommer till Sverige. Bara burkarna kan ju få vilken tedrickare som helst att börja värma vatten, så snyggt!

Måste också erkänna att det trots en högljudd och bullrig mässhall var en trevlig upplevelse att bli serverad te på detta vis. Som en liten present fick vi behålla de tekoppar/fat vi drack ur och jag lyckades bevara den hel hela vägen hem. Ska nu stöta lite ingefära tillsammans med honung och citronsaft i den och blanda ner i mitt detoxte från Pukka.

Foto: Sarah Andersson

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.