Sarah tipsar

Uppdatera höstgarderoben

Reklamsamarbete med rabble.se

När jag först kom tillbaka till jobbet var det fortfarande ganska många som hade semester men inte nu längre, från och med den här veckan tror jag att de flesta jag känner är tillbaka på sina jobb igen. Och oavsett vart man jobbar, eller hur bra man trivs på sitt jobb, så är det lika roligt varje år att få se över sin höstgarderob och uppdatera den med ett par klassiker, eller något för säsongen mer trendigt plagg.

Just därför känns det extra roligt att berätta att jag har inlett ett samarbete med rabble.se! Just nu kan ni få 12% rabatt på allt hos Boozt med Rabbles rabattkod. Rabattkoden gäller hela den här veckan. Rabble har alltid en mängd aktuella rabattkoder hos alla de stora kedjorna och företagen, rabattkoderna hittar du via deras hemsida eller app. Och just nu alltså, 12% rabatt på sortimentet hos Boozt. De har fyllt upp butiken med höstnyheter och jag satt och drömde lite härom kvällen. Så här skulle jag vilja uppdatera min höstgarderob!

Ett par klassiska blåjeans, det är mitt absolut mest använda plagg varje höst och vinter och går i min värld att matcha till allt. En snygg svart sidenblus och en kavaj eller en mysig grovstickad tröja. Men jag kommer också att fortsätta blanda in pastellerna som jag har burit så mycket hela sommaren. Den ljusblå blusen tycker jag är ljuvlig och den stickade rosa tröjan ska vi bara inte tala om, den skulle bli en garanterad garderobsfavorit. Tillsammans med den typiska ”vardagsklänningen”. Enkel men väldigt, väldigt fin.

Men det är ju också kul att uppdatera accessoarerna och skorna. Parallellt med min sommarfavorit från Eduard accessories har jag slitit ganska mycket på min Grineeh bag från by Malene Birger. En av anledningarna är faktiskt uppmärksamheten kring att minska på användandet av plastpåsar i butikerna. Med en stor handväska, som ju Grineeh är, behövs det nästan aldrig en påse. Jag slänger bara ner allt i väskan, perfekt! En mörkare variant av min ljusa dito hade därför varit schysst nu till hösten och deras svartbruna nyhet tycker jag är superfin.

Och så bootsen, dessa boots som fick hjärtat att hoppa till lite extra när jag såg dem. Från danska Billie Bi. En riktig Sarah-boot som skulle användas flitigt till både de där klassiska jeansen och till grova strumpbyxor och kjolar. Klassiskt med en twist om ni förstår. Helt ljuvliga och numera högt upp på min personliga önskelista. Jag kanske skulle använda den där rabattkoden till just dessa, 260 kr ”rea” är ju inte fel.

Kollage skapat med bilder från Boozt.com

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.